Επαγγελματικοί χώροι

Συστήματα Αλουμινίου

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι η πιο σημαντική επένδυση κάθε εταιρίας. Με μεγάλη διάρκεια ζωής, μικρή —σχεδόν αμελητέα— ανάγκη συντήρησης και εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες, τα προϊόντα αλουμινίου είναι μια ιδανική επιλογή για κατασκευές επαγγελματικών χώρων. Είτε πρόκειται για εσωτερικά χωρίσματα, για επιφάνειες, για αυτόματα συστήματα σκίασης και οποιαδήποτε άλλη ειδική κατασκευή, τα εξελιγμένα συστήματα που προσφέρουμε μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ειδική απαίτηση ενός επαγγελματικού κτιρίου. Η μεγάλη εμπειρία και το κύρος μας στον τομέα αυτό είναι η καλύτερη εγγύηση επιτυχίας για τη δική σας επένδυση.

Συστήματα Σκίασης

Τα συστήματα σκίασης προφυλάσσουν τα κτίρια από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία και συμβάλλουν στη διαμόρφωση των ιδανικών συνθηκών σε εσωτερικούς – κοινόχρηστους χώρους. Η εξοικονόμηση ενέργειας και η μείωση των εξόδων κλιματισμού και θέρμανσης είναι το κύριο ζητούμενο κάθε κατασκευής επαγγελματικού χώρου. Ιδιαίτερη είναι η συμβολή των συστημάτων σκίασης που προσφέρουμε και με την τεχνογνωσία μας μπορούμε να σας προτείνουμε και να εφαρμόσουμε, εσωτερικά και εξωτερικά, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή απόδοση στο σημαντικό αυτό τομέα.

Εφαρμογές Μεγάλης Κλίμακας

Το αλουμίνιο είναι ευρέως γνωστό για τη χρήση του στην κατασκευή υαλοπετασμάτων, πορτοπαράθυρων και πολλών άλλων εφαρμογών μεγάλης κλίμακας, όπως εμπορικά κέντρα και αθλητικά στάδια. Οι λύσεις που διαθέτουμε καλύπτουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσία για τις ιδιαίτερες ανάγκες των υπερκατασκευών.

Φωτογραφικό αρχείο